Wat zijn Gellak nagels? - Gio Cosmetics

Wat is Gellak?

Een speciaal soort nagellak is gellak. Gellak dien je onder een UV- of LED-lamp uit te harden. Zo krijgt de lak meer stevigheid en een mooie glans. Gellak blijft tot wel wel 4 weken op je nagels zitten. Kies jij voor gellak? Je kunt eenvoudig gellak en een nagellamp aanschaffen voor thuisgebruik. Gellak is geschikt om op je natuurlijke nagels te gebruiken, maar is ook goed toe te passen op kunstnagels, gelnagels en acrylnagels. Het resultaat is altijd een mooi gekleurde, glanzende nagel. 

 

Gelnagels zetten

Als je begint met het zetten van je gelnagels, reinig dan eerst je nagels en duw je nagelriemen voorzichtig een stukje terug. Daarna breng je de gel aan op de nagel. De gellak laat je drogen en uitharden onder een LED of UV-lamp. Na het uitharden geef je ze de gewenste kleur of kies je voor het populaire "French manicure" design.

Het verschil tussen Gelnagels en Acrylnagels

Gelnagels zijn anders dan acrylnagels. Ze zijn flexibeler en zien er daardoor natuurlijker uit. Omdat ze buigzamer zijn, breken ze minder snel. Ook glanzen gelnagels meer dan acrylnagels.