BINNEN 24U BEZORGD | VANAF €10,- GRATIS VERZENDING

Over ons 

KWALITATIEVE NAGELPRODUCTEN TEGEN DE BESTE PRIJS

Gio Cosmetics is leverancier van professionele hand- en nagelverzorgingsproducten. Wij leveren zowel aan consumenten als aan professionals. Onze kwaliteit ligt in het aanbieden van een uitgebreid assortiment gebaseerd op de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends. Door de grote afzetmarkt en snelle doorverkoop leveren wij uitsluitend kwalitatieve nagelproducten tegen de beste prijs. Alle producten zijn snel en eenvoudig te bestellen en worden binnen 24 uur gratis geleverd


ONZE MISSIE
Het aanbieden van een compleet assortiment van professionele hand- en nagelverzorgingsproducten van topkwaliteit. Deze is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends tegen de beste prijs.

ONZE VISIE
Voor de professionals een sterke en betrouwbare partner zijn in hand-en nagelverzorgingsproducten. Kwaliteit, samenwerken, vernieuwing en groei gaan voor ons hand in hand.

Onze consumenten, verdienen niet alleen het mooiste maar ook het allerbeste. Het origineelste. Het meest uit de band springende. Of het subtielste. Het meest verfijnde. Het meest persoonlijke. Kortom, onze consument verdienen het om te schitteren. Om zich zelfverzekerd en fantastisch te voelen met mooie verzorgende handen en nagels.