Hoe verwijder je Gellak, BIAB & Gel van je nagels?
https://www.giocosmetics.nl/collections/gel-removers-verwijderaar

Gellak is een van de meest verkochte nagelproducten vanwege het langdurig behouden van mooie, glans of matte nagels. Als het tijd is om je gellak te verwijderen, dan vraag jij je misschien af hoe je dat het beste zelf kunt doen zonder je nagels te beschadigen. In deze Gio Cosmetics blog vertellen wij jou hoe jij zelf gemakkelijk en zonder je nagels te beschadigen de gellak eenvoudig van je nagels kan verwijderen.


Waarom is het belangrijk om gellak goed te verwijderen?

Het verkeerd verwijderen van gellak kan leiden tot beschadiging van het nagelbed en zwakke, broze nagels. Het is essentieel om de juiste technieken en producten te gebruiken om ervoor te zorgen dat je nagels sterk en gezond blijven na het verwijderen van de gellak. Wij van Giocosmetics.nl hebben hiervoor alles in huis!

Welke tools en producten heb je nodig? 

  1. Nagelvijl: Om de glanzende toplaag van de gellak voorzichtig eraf te vijlen.
  2. Remover: De meest effectieve oplossing om gellak te verwijderen.
  3. Nail wraps: Hiermee wikkel je de vingertoppen in om de remover op zijn plaats te houden.
  4. Bokkenpootje: Om de losgeweekte gellak voorzichtig van de nagels te schrapen. 

Ben jij opzoek naar een complete Gellak verwijder kit? Bekijk dan de onderstaande set of klik hier!

https://www.giocosmetics.nl/products/nailperfect-gellak-verwijderaar-pakket-soak-off-remover?_pos=4&_sid=eb22508d6&_ss=r

 Complete Gellak Verwijder Set bestellen? Klik hier!

 Stappenplan voor het verwijderen van gellak

  1. Vijl de toplaag: Begin met het voorzichtig vijlen van de glanzende toplaag van de gellak.
  2. Week de nagels: Plaats Soak off remover of Aceton op het watje van de soak off wraps en plaats deze over je nagels heen. Wikkel vervolgens je vingertop in de aluminiumfolie. Herhaal dit voor alle nagels.
  3. Wacht en verwijder: Laat de soak off remover of aceton 15-20 minuten inwerken op je nagels. Verwijder vervolgens de folie van je nagels gebruik het houten stokje of bokkenpootje om de gellak voorzichtig van de nagels los te maken. Let op dat je niet je nagels beschadigd door te hard te duwen.
Soak Off Remover wraps
100pcs Soak Off Wraps bestellen? Klik hier!

Hoe verzorg je je nagels na het verwijderen van gellak?

Na het verwijderen van de gellak is het belangrijk om je nagels extra te verzorgen. Hydrateer je nagels en nagelriemen met een voedende olie en breng een nagelversterker aan om je nagels te beschermen en te versterken. Bekijk al onze overheerlijke nagelolie hier! https://www.giocosmetics.nl/collections/nagelriem-olie

Geef je nagels de zorg die ze verdienen!

Na het verwijderen van gellak is het essentieel om je nagels de juiste nazorg te geven. Bij GioCosmetics.nl vind je alles wat je nodig hebt om je nagels te herstellen en te versterken. Van voedende nageloliën tot hoogwaardige nagelversterkers, wij hebben het allemaal.

Bekijk hier het assortiment van al onze nagelproducten en maak zelf eenvoudig prachtige nagels.

Heb jij vragen of wil jij advies? Stel je vraag via whatsapp aan onze specialisten!