Hoe breng je nageltips aan?

https://www.giocosmetics.nl/collections/kunstnagels

Nageltips worden veel gebruikt, maar wij krijgen vaak de vraag hoe breng ik deze nou veilig en eenvoudig aan zonder hierbij mijn nagels te beschadigen? Hieronder hebben wij een duidelijk stappenplan gemaakt! 
stap 1: vijl de natuurlijke nagels kort
stap 2: ontvet de nagel met een Blue Scrub, bekijk de goedkoopste hier.
stap 3: zoek de nageltips uit en leg deze klaar. bij de tips uitzoeken is het belangrijk dat je kijkt of de tips de juiste maat hebben en of je een kort of lang opzetstukje nodig hebt of wenst.
stap 4: plak de tips nagel voor nagel op de natuurlijke nagel. Dit doe je door nagel lijm op het uiteinde van de natuurlijke nagel te zetten en op het opzetstukje van de tip. Breng de tip voorzichtiig aan en zorg ervoor dat je de nagellijm zonder luchtbelletjes aanbrengt. Hou de tip nog even 5 seconden vast zodat deze droogt en de nageltip niet meer verplaatst op je nagels. Bekijk hier onze meeste geschikte nagellijmen!
stap 5: knip de tips met de tipknipper op de juiste lengte.
stap 6: vijl de tips in de juiste vorm en blend de tip zodat deze gelijk loopt met de natuurlijke nagel. Zorg ervoor dat de natuurlijke nagel hierbij niet wordt beschadigd. Ga altijd nog even met een buffer vijl over de nagels zodat je geen randjes ziet.
stap 7: reinig de nagel met een manicureborsteltje en blue scrub. Hierna is de nagel klaar voor de applicatie met het gewenste systeem.

https://www.giocosmetics.nl/collections/kunstnagels

https://www.giocosmetics.nl/products/ipb-tip-lijm-nagellijm-5-ml-brush-on-glue-kwastje

Dit is onze meest verkochte nagellijm voor het vast plakken van de nageltips! Wil jij deze nagellijm ook gebruiken? Klik dan HIER !