BIAB Nagels - Wat is het en wat doet het?

BIAB Nagels - Wat is het en wat doet het?

Wat is BIAB?

BIAB (staat voor Builder In A Bottle). Het is dikker dan gellak, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je kunt het er toch van af weken als je de bovenste laag wat op vijlt. Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels. 

Wat doet BIAB met je nagels?

Met BIAB krijg je gezonde, stevige en lange nagels waarvan je niet bang hoeft te zijn dat ze snel scheuren. Je hoeft er geen aparte base én primer bij te gebruiken, want deze zitten al in de gel. Bovendien bevat de gel voeding die je nagels versterkt, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

De versteviging die aan gebracht zal worden blijft als een huis zitten en kan eventueel opgevuld worden. De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten. Wil je ze toch eraf  halen dan kan dat uiteraard eenvoudig met een Gelbreaker of met een soak off kit.

BIAB heb je in zowel kleuren als in transparante gel. Hieronder hebben wij een pakket samengesteld waarin je 5 diverse kleuren BIAB ontvangt! Bekijk de kleuren HIER 

 

Voor wie zijn BIAB nagels geschikt?

De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben. 

Enthousiast?

Wil jij BIAB aanbrengen op je nagels en ben jij benieuwd welke kleuren en merken wij hebben? Bekijk dan HIER ons volledige BIAB assortiment via onderstaande link!

Maak nu gebruik van onze unieke 25% korting op alle BIAB producten! Gebruik de code: GIO25

KLIK HIER VOOR ALLE BIAB!

Heb jij vragen of wil jij advies? Stel je vraag via whatsapp aan onze specialisten!